Posted on September 27, 2017 9:44 pm

Over mij

Vandaag dans ik, kan ik paragliden, … allemaal dingen die ik 30 jaar geleden niet kon omdat ik constant pijn voelde en leed. Dromen die ik niet meer durfde te dromen, worden gerealiseerd. Ik heb ingezien dat de enige weg naar gezond, vreugdevol en liefdevol leven, erin bestaat ja te zeggen tegen jezelf, te durven je eigen verantwoordelijkheid op te nemen, te durven lief te zijn voor jezelf en in je eigen kracht te staan, en dit als dagdagelijkse oefening, iets dat je integreert in je dagelijks leven. Zo kan ik me vrij voelen, vredig en rustig, niettegenstaande de soms grote stormen en orkanen in de wereld buiten mezelf, zowel dichtbij als veraf. Pijn en lijden beheersen mijn leven niet meer. Nu respecteer ik mezelf en de anderen, en alles op deze aarde.

De jarenlange ervaring en de vele internationale opleidingen, congressen, workshops en seminaries die ik volgde, vormen de basis van mijn deskundige begeleiding. Ik ben de eerste IoPT-therapeut in België die de officiële IoPT-opleiding van Prof.Franz Ruppert heeft gevolgd. Met de licentie van Franz Ruppert kan ik zijn origineel lesmateriaal gebruiken voor mijn trainingen en workshops.

Met zachtheid, meevoelendheid en enthousiasme stel ik me volledig open voor de mensen die ik individueel of in groep in mijn praktijk, online of in de natuur begeleid ” op weg naar zichzelf”. Daarnaast organiseer ik basistrajecten, verdiepingstrajecten en workshops. ik heb de officiële licentie van Professor Franz Ruppert om zijn origineel lesmateriaal te gebruiken in mijn IoPT-trajecten.