Ervaringsberichten van Verdiepend traject op weg naar mezelf IoPT 2021/22

Ieder weekend opnieuw sta ik versteld van wat er zich aandient tijdens de zelfontmoetingen in het verdiepingstraject IoPT. Dit weekend was zeer heftig. Ongelooflijk hoe diep wij met deze groep gaan om onszelf terug te vinden en te bevrijden uit oude pijnen, angsten en verdriet. Daar waar al verschillende therapeuten het hebben opgegeven omdat ze het proces niet aandurven of aankunnen, staan wij hier met een wonderbaarlijk moedig team mensen klaar om elkaars getuige, resonantiegever en steun te zijn zodat wij die diepte in alle vertrouwen induiken. Zo dankbaar voor het wederzijdse respect, vertrouwen en integriteit die er iedere keer als vanzelfsprekend is. Iedereen hoort erbij en iedereen wordt gedragen, gekoesterd en liefgehad. Een unicum om te ervaren.
Dankjewel! Eefje


Naast de indrukwekkende resultaten die ik mocht ondervinden door de  professionele begeleiding van Ingeborg  en het gebruik van informatiegeneeskunde vormen de eerste en tweede verdiepende jaartrajecten met toepassing van de IOPT de kers op de taart voor mij. De combinatie van theorie en zelfontmoetingen zijn cruciaal en brachten voor mij heel wat zaken in een stroomversnelling, zowel op fysisch, emotioneel en psychisch vlak. Cruciaal in het proces is het opnieuw ‘leren voelen’, het is veilig om te voelen,  je leert gevoelens van o.a. pijn, verdriet, angst en zelfs boosheid toe te laten, te erkennen en te ontladen. Uiteindelijk merk je dat dit proces jouw zelfgenezende vermogens stimuleert en  een echte verandering teweeg brengt in je dagelijks leven, in het omgaan met mensen en situaties. Kortom je neemt je eigen leven in handen en het leven wordt gewoon ‘beter’ en rijker want je stelt jezelf centraal en oordeelt minder over anderen.Het smaakt naar meer. (Ann, 48 jaar)

ZIE ME GRAAG! Dit is het enige wat ik wou ( in het leven) Maar

  • Hoe kan een ander mij graag zien als ik mezelf niet graag zie?
  • Hoe kan ik mezelf graag zien als ik met zo veel trauma’s rondloop?

Ik heb 2x het verdiepingstraject bij Ingeborg gevolgd . Het was zwaar, moeilijk. Ik dacht aan opgeven. Nu kan ik zeggen: ik ben fier op mezelf dat ik doorgezet heb. Door de eneorme steun van Ingeborg in tijden dat ik het ECHT nodig had, heb ik mijn trauma’s in de ogen durven kijken, de pijn ervaren EN los KUNNEN laten.Ik voel me nu zoveel lichter en kan eindelijk voelen en zeggen: IK ZIE MEZELF GRAAG !(Krista 56jaar)


Net zoals het eerste IOPT verdiepingstraject, bood het tweede traject opnieuw bijzonder sterke handvatten, inzichten en ondersteuning in hoe je als mens op een liefdevolle, vreugdevolle en eerlijke manier in het leven kan staan. De steun, begrip en gevoel van veiligheid die de groep waarin je terecht komt biedt, is van onschatbaar belang, net zoals de professionele begeleiding van Ingeborg. En allergrootste aanrader voor iedereen! (Nele, 30 jaar, mei 2022)


Het jaartraject heeft mij een quantumsprong doen maken. Eindelijk heb ik naar mijn lichaam, dat heel vermoeid was, geluisterd na 55 jaar en heb ik op de pauzeknop durven drukken.
Geen gemakkelijke stap om van het denken naar het voelen te gaan, want hoe doe je dat ?
Via de zelfontmoetingen ervaar je dit aan den lijve en komen laag na laag inzichten naar boven die je helpen te leven in plaats van te overleven.
(Nathalie 55 jaar, mei 2022)


Waar moet ik in hemelsnaam beginnen? Ik voel zo veel dat het moeilijk is om in woorden te gieten… Ik voel in de eerste plaats dankbaarheid. Ik wilde eerste zeggen naar Ingeborg toe, maar neen er is iemand die ik eerst wil bedanken en dat ben IKZELF. Ik ben mezelf dankbaar. Dank je wel Lieve Line, om in het tweede jaartraject te stappen. Dank je wel voor je moed om elke keer opnieuw de waarheid in de ogen te durven kijken. Dank je wel voor je geduld om het op mijn eigen tempo te doen.  Dank je wel voor de ruimte die je biedt om alles te mogen doorvoelen. Dank je wel voor je liefde om dat ik elke keer beter en beter kan voelen dat je van mij houdt. Dank je wel dat je de stap durfde zetten en niet ben gestopt. We zijn er nog niet, maar we komen er wel en daarom ook een dikke dank je wel voor het vertrouwen dat elke stap die ik zet een stap voorruit is en dat we er gaan geraken. Samen. Jij en ik, samen Leven en samen Liefhebben. Vanaf nu kies ik steeds vaker vanuit liefde voor mezelf en dat is een van de effecten van dit traject.  Een investering in jezelf die eigenlijk onbetaalbaar is.Het stopt voor mij hier sowieso niet. Ik ben te ver gekomen om terug te gaan en ik zou het ook niet willen. De weg naar een meer vrijer en liefdevoller bestaan ligt voor mij open en daar wil ik ook Ingeborg voor bedanken. Hoe zij ons elke keer begeleidt vanuit de theorie van Frans Ruppert en haar eigen Zijn is enorm krachtig en helend. (Line 28 jaar)

Ervaringsberichten van het verdiepend traject op weg naar mezelf 2020/2021

Moeilijk om zo een intense ervaring samen te vatten.  De zoektocht naar je ware zelf, je gezonde ik, door het zorgvuldig ontwarren van een kluwen, zoals het ontknopen van een bolletje wol,  zo kan ik het best deze IOPT methode van Franz Ruppert omschrijven.  Geduldig, alles op zijn tijd, laag na laag, niets forceren.  In alle openheid en vooral bereid zijn om naar de echte oorzaak te gaan van de zich steeds herhalende patronen, waar we keer op keer weer tegen aan botsen. Telkens met een nieuw jasje, maar toch … Ik persoonlijk ben enorm gegroeid het laatste jaar door het volgen van de jaaropleiding Selfhealing Coach.  De intense band die ontstaat met de andere deelnemers en met Ingeborg is heel ondersteunend in je eigen proces. Het veilige gevoel, die de groep je geeft, maakt het mogelijk om echt diep te gaan. En dit altijd begeleid door de immer innemende, enthousiaste en vooral professionele Ingeborg .Een echte aanrader voor wie in de diepte wil gaan op zoek naar een evenwichtig, veerkrachtig en liefhebbend leven. (Maureen)


Hoe komt het dat ik mijn balast niet achter mij kan laten????? Al heel wat zaken geprobeerd maar na een tijd kwam het steeds terug bovendrijven. Tot ik via een vriendin over Ingeborg hoorde praten. Ik had al kennisgemaakt met de werking van familieopstellingen en dacht dat dit iets soortgelijks was. Niet dus.  Bij de werking die Ingeborg hanteert, was ik zelf de leider. Dit alleen is al zeer sterk. Ik nam het zelf in handen. Door de krachtige begeleiding en ondersteuning van Ingeborg ging ik naar de oorsprong. En geloof mij, door de ongelooflijke inzichten die ik kreeg, veranderde mijn leven. Ik wil deze weg verder inslaan en niet meer omkijken. (Krista)


Ik ben bij Ingeborg terecht gekomen via een vriendin van mij. Zij had al een aantal zelfontmoetingen gedaan en ze nodigde mij uit voor het weekend van overleven naar leven in augustus 2020. Een thema waarvan ik voelde dat al enige tijd in mijn leven aan het spelen was. Ik had al ervaringen met systemisch opstellen, maar nog niet met zelfontmoetingen. Ik vond het enorm krachtig om te mogen ervaren hoe je vanuit je traumadelen kunt evolueren naar een gezond(er) deel.  Na dat weekend hoorde ik van de jaaropleiding waar de theorie de praktijk ontmoet. Ik heb mij onmiddellijk ingeschreven omdat ik voelde dat de zelfontmoetingen een manier zijn om mijzelf te bevrijden. Ik wil vrij zijn. Ik wil mezelf zijn.Alles begint met een intentie bij de zelfontmoetingen. Ik volg nu al een tijdje de opleiding en ik ben mezelf ontzettend dankbaar dat ik deze stap heb gezet.  De theorie volgens Ruppert geeft veel duidelijkheid en verheldering, herkenning over de oorsprong waarin vele trauma’s ontstaan. Het mooie aan dit alles is dat ik heb mogen ervaren dat de sleutel naar een vrijer en vol(ledig) leven bij (je)mezelf ligt. Het heeft mij doen inzien dat de enige persoon die ik kan ‘redden’ ikzelf ben en ik ben ook de enige die dat kan. Deze manier van werken helpt mij  om terug de verantwoordelijkheid te nemen over mijn eigen leven.  Het helpt om terug in je levenskracht te komen. Stap voor stap met de liefdevolle begeleiding van Ingeborg. Moest je twijfelen, your future self will thank you later for it. (Line, 27 jaar)


De sterkte van het traject is de gecondenseerde theoretische bagage die je opdoet i.c.m. de praktijk, waarbij de regelmaat van de zelfontmoetingen cruciaal is maar het belang van als resonantie persoon te fungeren of als waarnemer je evenzeer tot nieuwe inzichten brengt. Daarbovenop is de kracht van de groep waarmee je het traject doet ongelofelijk, je voelt je heel snel heel veilig waardoor je steeds dieper durft te gaan in het voelen en dus in het ontdekken van jezelf. Kortom, een heuse ontdekkingsreis naar jezelf! (Ann 47 jaar)


Quote: Het verdiepend jaartraject IoPT bij Ingeborg is een bijzonder rijke, interessante en inspirerende ervaring! Elke module zorgt ervoor dat ik een stapje dichter bij mijn prachtige ware zelf geraak!  Ook de groep zorgt voor enorme verbindende energie. Een prachtige ervaring die ik aan iedereen van harte aanraad! Nele Verlinden (29 jaar)

Ervaringsberichten van zelfontmoetingen online

Het verbaasd me nog steeds dat over een grote afstand en doorheen computerschermen zo een juiste authentieke beleving wordt gevoeld door de resonantiepersonen en mezelf. Deze morgen had ik een prachtige zelfontmoeting. Tranen, informatie, bewustwording, contact, liefde, zijn slechts enkele van de dingen die we deelden. Er komt zo goed als nooit wat je verwacht. Miscchien omdat het ‘verwachte’ zich al in het bewuste bevindt. Het onbewuste daar duiken we in met de ontmoetingen. Steeds een verassing wat naar voor komt. De kaart van je leven steeds meer uitgetekend. Een heerlijk gevoel om steeds meer van jezelf, je familie, je zielsverlangens …te weten te komen en te aanvaarden. Jezelf te verwelkomen. Steeds meer in het leven te treden. In het hier en nu, met al mijn delen. Getraumatiseerd of gezond, maakt niet uit. Helemaal heel zijn. Ik ben ongelofelijk dankbaar om deze ontmoetingen te mogen meemaken. Ik meen te voelen dat ik erdoor kan groeien, dat er plaats vrijkomt voor mijn authentieke zelve die ten volle tot ontplooing kan komen. Telkens met iets minder obstakels en meer zelfliefde. Elke stap is een stap en iemand die blijft stappen komt niet vast te roesten. Saartje

Ervaringsberichten over de workshop “van overleven naar leven”

Ik ben al vele jaren vertrouwd met familie-opstellingen en heb ook al intentie-opstellingen ervaren, maar een zelfontmoeting … daar had ik nog nooit van gehoord. Dat je de regie in eigen neemt bij een zelfontmoeting, dat schrikte mij af. Hoezo, moet ik dat zelf gaan leiden? Ik ken daar niks van! En toch, dan sta je daar en opeens vloeit alles als vanzelf en ontvouwt jouw innerlijke psyche zich voor je ogen! Fenomenaal hoe helder alles plotsklaps wordt. Nog straffer is hoe je het onderscheid gewaar wordt tussen wat van jou is en wat je meedraagt van je ouders of van vorige generaties. En dan komt Ingeborg even tussen en wijst ze jou op de behoeften die je als klein mensje niet vervuld hebt gekregen. Die erkenning, die zorgt voor een doorbraak. Je hart breekt open, de pijn gutst eruit, de sluizen gaan open en op een mum van tijd ben je uit een soort niemandsland je eigen leven in gevaren. Zo snel. Zo krachtig. Zo eenvoudig. En dan de focus enkel en alleen nog op jezelf. Jij, met jouw overlevingsstrategieën en trauma-delen … samen één dankbaar geheel. De liefde die je dan voelt, voor jezelf, voor al je harde werk, die maakt de weg vrij om echt voluit te leven!

De ontdekking van de IoPT en de zelfontmoetingen hebben mijn leven een nieuwe wending gegeven. Ik heb terug hoop. Ik zie een toekomst. Ik ervaar liefde en en leven. Echt fantastisch! (Eefje )

Getuigenis van zelfhelende opstellingen

Ik kom zeer graag naar de helende opstellingen bij Ingeborg omdat ik merk dat het mij dichter bij mezelf brengt.
Gelijk wat er naar boven komt tijdens de opstellingen, het blijft me boeien en verwonderen. De bewegingen die gemaakt worden en de dingen die gezegd worden tijdens de opstellingen tonen mij heel duidelijk dat ik deel uitmaak van een groter geheel, een universum die vol is van liefde en vergeving en iedereen constant de mogelijkheid biedt om te kiezen voor liefde, het leven, voor zichzelf. De opstellingen nodigen uit om actie te ondernemen maar op een zachte, niet dwingende manier, om te evolueren op je eigen tempo.
Ik vind het niet evident om hier de juiste woorden voor te vinden omdat het een ervaring betreft en het steeds verschilt en tegelijkertijd ook zeer vertrouwd overkomt.
Uiteindelijk heeft het mij op een ervaringsgerichte, spirituele manier geleerd om het leven te vertrouwen en daar ben ik zeer dankbaar voor.
Bram

Getuigenis van zelfhelende opstellingen

Zelf had ik het geluk om vanaf het allereerste begin bij Ingeborg terecht te komen om zelfhelende opstellingen te kunnen en mogen meemaken.

Via deze opstellingen kan je zelf leren ontdekken en ervaren dat je eigenlijk je eigen heler bent.

Ingeborg neemt je mee in deze zelfhelende opstellingen en begeleidt jou op een unieke manier. Je mag zelf een thema of intentie kiezen. Zelf neem je ook actief deel en kan je als het ware, als toeschouwer van je eigen leven,zien,horen,voelen en ontdekken wat jouw diepgekwetste en getraumatiseerde delen, familiepatronen of geloofsovertuigingen en je overlevingsstrategieën zijn.

Zowel als opsteller of resonantie persoon (representant) word je meegenomen in de diepste diepten van jezelf om zo jouw zelfhelend vermogen via jouw gezonde delen te stimuleren en aan te spreken. Zo kan je de weg terugvinden naar wie je werkelijk bent, je ware zelf.

Ingeborg kan samen met jou meevoelen wat jou verhindert om echt jezelf te kunnen zijn en blijven, ook in interactie met anderen.

Overlevingsstrategieën  die jou vroeger geholpen hebben om te overleven worden nu zichtbaar gemaakt en kunnen verwijderd worden. De familiepatronen, diep gekwetste en getraumatiseerde deeltjes kunnen nu liefdevol geheeld worden. Dit dankzij de helende manier van werken die Ingeborg zich heeft eigen gemaakt vanuit haar vele opleidingen, lange professionele en persoonlijke ervaringen.

Alles gebeurt volgens jouw eigen tempo en ritme. Bovendien heeft dit nog lang zijn nawerking. Het is een zelfhelend proces van overleven naar leven.

Er zit altijd een rode draad in de groep. Je bent nooit toevallig die resonantiepersoon (representant).

Door de vele spiegels die jou in het dagelijkse leven worden getoond via vrienden, partner of familie, leer je ontdekken wat jou verhindert om het leven te leiden dat je werkelijk verdient.

Onder begeleiding van Ingeborg in het Self- healing center kan je op die manier leren om de stap te zetten van slachtoffer van de omstandigheden naar een leven waarin jij zelf je eigen meester kan worden. (Isabelle)


Getuigenis van persoonlijke consultaties

Ik ben dankbaar voor de persoonlijke sessies die ik bij jou heb gehad, vrij van oordeel en liefdevol door jou ondersteund, de vele inzichten die ik daardoor heb gekregen en mede nodig waren om te komen tot ‘nu’. Het is voor mij het beginpunt geweest van een nieuwe manier van kijken naar de dingen, tot het besef komen dat mensen en situaties ons een spiegel voorhouden en elke ervaring als een kans zien om uit te leren  en te groeien als mens. Dat niets persoonlijk is. Dankjewel Ingeborg.

(Jolene)


Getuigenis van persoonlijke consultaties

‘Ik ga sinds een jaar of 3 regelmatig op consultatie bij Ingeborg. Ik was toen zeer boos op de wereld en voelde mij in sterke mate slachtoffer, mede daardoor was ik verslaafd aan cannabis. In het begin wou ik niet aan mezelf toegeven dat ik nood had aan de ondersteuning die Ingeborg biedt. Na 3 jaar kan ik met rechte rug tegen mezelf zeggen dat ik er goed aan gedaan heb om deze stap te zetten. Ik sta nu sterker in mijn schoenen, ben niet meer verslaafd en ervaar meer levensvreugde dan ooit tevoren. De niet dwingende doch duidelijke analyses en richtlijnen die Ingeborg meegeeft zijn een zegen en geven je de mogelijkheid om je problemen aan te pakken bij de oorzaak. Na een gesprek bij Ingeborg voel ik me steeds opgelucht en klaar om op mijn eigen tempo verder te gaan.’

( Bram )


Getuigenis van persoonlijke consultaties

  In augustus 2000 werd ik geconfronteerd met wat er kan gebeuren wanneer je je zowel fysisch als mentaal uitput en niet luistert naar wat je lichaam je probeert duidelijk te maken. Het verdict: een virale meningitis met herpes als veroorzaker. Na een 3-tal maanden functioneerde ik terug behoorlijk maar tussen einde 2000 en 2012 had ik bijna maandelijks af te rekenen met een herpesuitbraak die dan gepaard ging met hoge koorts. Medicijnen zouden me voor de rest van mijn leven iedere ochtend staan op te wachten. Daar geloofde ik niet in en dus nam ik ze niet. Uiteraard besefte ik na een tijd dat herpes voorbijkwam telkens wanneer ik niet naar mijn lichaam luisterde of onder behoorlijke stress stond. Toen ik in 2012 Ingeborg Vandenbulcke en NES leerde kennen ging er een nieuwe wereld voor me open. De degelijke begeleiding omtrent mijn voedingspatroon en levensstijl was de eerste stap met een zeer snel resultaat. Werken aan je eigen genezing?! Ja daar is het uiteindelijk op neergekomen maar zonder de consultaties van Ingeborg was het me niet gelukt.

 Ondertussen tekenen we 2017. Doorgaans had ik de afgelopen jaren maandelijkse een consultatie bij Ingeborg Vandenbulcke waarbinnen bewuster leven en de impact daarvan op jezelf én je omgeving centraal stonden.

Ik heb ingezien dat je veel meer invloed hebt op je omgeving dan ik ooit had kunnen denken. Wanneer ik terugkijk naar de relatie tussen mezelf en mijn familie heb ik ingezien dat patronen van de ene op de andere generatie binnen een familie worden doorgegeven en dat men in staat is deze te doorbreken. Het resultaat is dat ik mijn plaats in de familie beter begrijp en me niet langer een ‘outsider’ voel. Wel in tegendeel, ondertussen heb ik meer inzicht hoe de relaties zich intern verhouden en respecteer ik ieders persoonlijkheid meer waardoor ik me minder in een ‘strijd’ voel en mezelf meer gerespecteerd voel.

Ook binnen mijn werkomgeving resulteert deze manier van leven in een andere vorm van functioneren. De vraag die ik me dagelijks stel bij situaties die zich voordoen is ‘wat leert deze situatie mij over mezelf’ of ‘waarom voel ik me zus of zo door de reactie van een ander’. Dit resulteert in minder frustratie en uiteindelijk meer rust. Ik ga ervan uit dat ik nog een hele weg te gaan heb, een weg naar een rijker innerlijk leven waarbinnen de passie en liefde voor datgene wat ik graag doe alleen maar kunnen versterken.

( Ann )


Getuigenis van opstellingen

Heel boeiende opstellingen, prachtig en uniek om een duikje te nemen in jouw geboortebeeld en zo je talenten en groeipotentieel te kunnen ontdekken.  Je vindt er rake antwoorden op wat kom ik hier op aarde doen…  Via andere opstellingen, leer je ook te ontdekken, wat je belemmert om te worden wie je werkelijk bent. 

Oude patronen, zowel van jezelf of familie worden ontdekt en zo losgelaten, zodat je in vrijheid je eigen weg kunt gaan en echt worden wie je werkelijk bent..  Bovendien ga je ook ervaren dat je niet alleen aan jezelf werkt, maar ook voor anderen in de groep aanwezig.

In de  verbondenheid en samenstelling van de groep is het altijd heel merkwaardig te zien, dat er een rode draad aanwezig is bij de aanwezigen.  Door gewoon in dit veld aanwezig te zijn, los je voor jezelf al tal van blokkades op.  Door zelf een thema aan te geven, gaat het dan wel intensiever over jezelf.  Ook de mensen met wie je verbonden bent, ontvangen een healing ongeacht of die nog in leven zijn of overgegaan zijn.

 Ingeborg is ook een heel liefdevolle, hartelijke vrouw, die iedereen op zijn manier probeert te laten voelen hoe uniek je wel bent.  Dankzij, haar jarenlange ervaring in coaching en opleiding in opstellingen is bij haar echt “The place to be” om bewuster en gelukkiger door te leven te gaan. 

Een echt cadeau voor jezelf aan jezelf…  Waarvoor dank lieve Ingeborg

( Isabelle )


Getuigenis van zelfhelende opstellingen

Op zondag 27 november 2016 was voor mij de éérste maal dat ik bij Ingeborg opstellingen heb meegemaakt ,sindsdien heb ik aan bijna alle opstellingen meegedaan in Sijsele .

Het mooie aan de helende opstellingen bij Ingeborg is dat het blinde opstellingen zijn ,je weet niet op voorhand als representant in het veld van de opstelling over wat het thema gaat en wie of welke rol die je speelt .

Enkel Ingeborg en de persoon die een thema opstelt weet over wat het thema gaat .

Je kunt als representant enkel maar vertellen hoe je je voelt in het veld van de opstelling ,welke gedachten en woorden er bij jou opkomen ,een hele bijzondere ervaring .

Het mooiste dat ik tot nu toe heb mogen ervaren bij de opstellingen was dat ik van plan was een mooie woning te huren in een mooie bosrijke omgeving .

Maar vooraleer ik mijn handtekening plaatste voor de huur van deze woning liet ik eerst een opstelling op deze mogelijke huur overeenkomst doen .

Daaruit bleek dat deze woning helemaal niet geschikt voor mij was ,dat er familiale problemen en meningsverschillen waren onder de verhuurders en dat er adertjes onder het gras waren ,en er geheimen waren die beter het daglicht niet zagen .

Blij en zeer dankbaar dat ik de opstelling heb gedaan op deze huur van deze woning ,nu wist ik dat het niet voor mij bestemd was en dat er wel iets beter op komst is .

Ook de opstelling “de weg naar vrijheid” (Schicksalsweg)  is een hele bijzondere ervaring om te zien hoe de planeten stonden toen ik geboren was ,leerlijk en het heeft mij veel inzichten gegeven in mijn leven ,en ook veel herkenningspunten in mijn dagelijks leven .

( Koen )


Getuigenis van persoonlijke consultaties

Al van kinds af ervoer ik geestelijke en lichamelijke ongemakken. Angst, woede, nachtmerries, verwarring, spasmen, oorontstekingen, zwakke longen, veel verkouden en spanningen in mijn lichaam.

Naar de pubertijd en de adolescentie kreeg ik in mijn rug en nek meer en meer spanningen en pijn. De vorm van mijn rug neigde naar scoliose.

Mijn energie was laag en schommelde erg. Ik sliep vaak nachten niet. Ik gebruikte drugs, muziek en de nacht als uitlaatklep en vlucht voor de ongemakken die ik ervoer. Ik vertoefde constant in de buitenwereld om niet te hoeven voelen.

Deze toestand, deze ervaring heeft mij ertoe aangezet de wens te uiten om te veranderen. Ik begon te luisteren naar wat mijn lichaam en geest uitzonden. Ik heb mij open gesteld om te genezen van alle fysieke, emotionele en mentale pijnen en blokkades. Dit, zo leerde ik, is de belangrijkste voorwaarde tot fundamentele genezing.

Langs verschillende, soms onverwachte wegen kwam steun via mensen, cursussen, behandelingen, … Meditatie, yoga, ayurveda, qui gong, shiatsu, cranio-sacraaltherapie, bewustwording via dans en beweging, klank- en stemwerk, voeding, massage, …

De meest diepgaande, oorzakelijke en holistische transformatie kwam tot stand onder begeleiding van Ingeborg Vandenbulcke. Zij gaf me een compleet nieuw inzicht in de werking van mijn bestaan. Haar intuïtie, kordaatheid en inzicht in kwantumfysica, astrologie, biologie, familiepatronen, … brachten mij veel meer dan ik me toen ooit had kunnen verbeelden. Op mijn tempo werden oude, onbewust belemmerende overtuigingen, trauma’s, waarden, … die mijn hele leven beheersten losgelaten en vervangen door nieuwe, ondersteunende, liefdevolle en waarachtige overtuigingen. Ook haar behandelingen met de kwantumfysische producten van NES en AqwaTech ondersteunden dit proces intens. Na korte tijd begon ik ook met leverreiniging van gal- en leverstenen.

In snel tempo betrad ik een compleet nieuw terrein van vitaliteit, helderheid en creativiteit. Mijn jarenlange rugklachten verdwenen als bij toverslag. Mijn vermogen tot zelfherstel werd zacht en toch krachtig gestimuleerd. Het is moeilijk te beschrijven maar mijn hele Zijn op geestelijk, mentaal, emotioneel en fysiek vlak werden opnieuw, bewust geprogrammeerd. Ik leerde ook naast de consulten elke ervaring die op mijn pad kwam anders te bekijken en te transformeren. Elke beangstigende situatie, elke ziekte werd een kans, een mogelijkheid om oude informatie los te laten en mij te herinneren aan mijn natuurlijke, gezonde, moeiteloze staat van zijn. Ik ben nu, elke dag, steeds bewuster schepper van mijn eigen leven. Deze begeleiding heeft de zaden doen ontkiemen en laten groeien waarvan ik oneindig van zal kunnen blijven oogsten.

Dankjewel Ingeborg!

( Sam )


Getuigenis van persoonlijke consultaties

Ingeborg hanteert een doeltreffende gesprekstechniek en maakt gebruik van affirmaties. Samen verkennen we mijn kwetsbare plekken om zo in mijn dagelijkse leven weerbaarheid en veerkracht te ontwikkelen. Ze bevordert een respectvolle en liefdevolle omgang met jezelf en anderen, met positieve effecten zowel op korte als lange termijn. Ze stimuleert alertheid en zelfdiscipline om deze zelfverkenning als levenslange onderneming verder te zetten. Ik raad haar professionele begeleiding sterk aan.

( Van harte. JMD )


Getuigenis van persoonlijke consultaties

Ik was al een tijdje op zoek toen ik in 2011 bij Ingeborg terecht kwam. Er zat veel verdriet en frustratie in zowel de relatie met mijn moeder als die met mijn vader en ik had last van astma.

Dankzij haar werd ik me bewust van de oorzaak van de astma en de achterliggende mechanismen in de scheve relatie met mijn ouders maar leerde ik ook mezelf meer lief te hebben.

Tijdens de consulten werkten we samen op de verschillende niveaus. In mijn geval waren de obstakels vooral emotioneel en mentaal en ik kreeg ook NES-druppels en tools mee naar huis. Tools die ik nu na vijf jaar soms nog gebruik in andere situaties.

Ik ben er rotsvast van overtuigd dat blijvende genezing van binnenin moet komen. Het is een kwestie van willen genezen, van angsten onder ogen durven zien en vooral van verantwoordelijkheid nemen.

Merci Ingeborg om me daarbij te helpen!

Jeroen Maertens

 

This is where the map comes in.

~

Kanunnik Bittremieuxlaan 75
B-8340 ​Sijsele