•  

   

   

   

  Ieder van ons bestaat uit gezonde delen, gekwetste delen en overlevingsstrategieën.

  Hoe meer men als begeleider de eigen diepgekwetste en getraumatiseerde delen heelt, hoe beter men anderen kan begeleiden om hen hun getraumatiseerde delen te laten helen.

  In deze unieke workshop enkel voor professionele begeleiders (therapeuten, osteopaten enz…) worden je handvatten aangereikt om de eigen gezonde delen meer aan te spreken en te stimuleren. Zo kan je jouw diepgekwetste delen helen en bewuster worden van je eigen overlevingsstrategieën en zo in liefde anderen begeleiden.

  Deze workshop is een aanzet om zelf bewuster te worden van je eigen overlevings-strategieën, de diepgekwetste en gezonde delen van jezelf. Om de daad direct bij het woord te voegen, zijn in het pakket van deze workshop twee persoonlijke consultaties van anderhalf uur inbegrepen. Deze twee consultaties neem je op voor 23 maart 2020.

  Tijdens de workshop worden hapjes en drank aangeboden en ’s middags een gezonde bio vegetarische maaltijd.

  Praktische info:

  Prijs : je betaalt 290 euro (BTW inbegrepen) voor:

  • de workshop
  • warme drank en water
  • bio soepje tijdens de voormiddagpauze
  • bio vegetarische lunch
  • bio dessert tijdens de eerste namiddagpauze
  • gezond tussendoortje tijdens de tweede namiddagpauze
  • twee persoonlijke consultaties van anderhalf uur, op te nemen voor 23 maart2020 (je kan die best al boeken bij inschrijving)

  Jouw inschrijving is definitief na betaling op bankrekening van Selfhealing- Center :

  BE61736013963317

  Op verzoek bezorg ik je een factuur

  Agenda 10 februari 2020:

  • Welkom vanaf 8u45
  • Start ochtendprogramma om 9u30
  • 15 min pauze om 11u
  • Middagpauze om 13u
  • Start namiddagprogramma om 14u
  • 2 pauzes van 15 min
  • Einde voorzien om 18u30

  Voorbereiding voor workshop

  • Noteer kort je levensloop van conceptie tot nu: hoe zijn jouw ouders zwanger geworden, hoe verliep de zwangerschap, de geboorte, wat waren belangrijke gebeurtenissen, ongevallen, ziektes enz..
  • Grasduin in je familiegeschiedenis
  • Geef je geboortegegevens door aan mij (dag, uur, plaats)
  • Ga op zoek naar de hartverlangens (intenties, dromen, …) die je nog hebt. Tijdens de workshop leren we die verlangens in een compacte zin, of een vraag verwoorden.

   Workshop gaat door in :

  Selfhealing Center

  Kanunnik Bittremieuxlaan 75

  8340 Sijsele

   

  Van harte welkom !

   

   

 •  

   

   

   

  23 en 24 november 2019

  22 en 23 februari 2020

  09 en 10 mei 2020

  22 en 23 augustus 2020

   

  Gun jezelf deze 2 dagen waarin handvatten en middelen worden aangereikt om jouw zelfhelende vermogens te stimuleren.
  Door deze handvatten kan je de gezonde delen van jezelf stimuleren en aanspreken om  jouw diepgekwetste en getraumatiseerde delen te helen en de overlevingsstrategieën te deprogrammeren.
  Deze tweedaagse is een combinatie van theorie, veel praktijk, een paar getuigenissen en tussendoor een heerlijke vegetarische lunch, gezond hapje en drankje tijdens de pauzes (alles bio).

  Praktisch :
  Welkom telkens vanaf 9:00
  Start : 9:30
  Einde : 17:00
  Prijs : 195 € (inclusief lunches)
  Inschrijven : ingeborg@selfhealing-center.com
  Inschrijving is bevestigd na betaling op :
  Selfhealing-Center
  IBAN : BE61 73601396 3317

  Waar : Selfhealing-Center, Kanunnik Bittremieuxlaan 75, 8340 Sijsele

   

 •  

   

   

   

   

   

   

  Deze opstellingen gaan door in Selfhealing – Center, Kanunnik Bittremieuxlaan 75, 8340 Sijsele, telkens van 13:15 tot 17:30

   

  In het begin dat ik opstellingen begeleidde waren die gebaseerd op de traditionele familieopstellingen van Bert Hellinger Nu heb ik mijn eigen manier van opstellen ontwikkeld en integreer ik mijn jarenlange ervaring met opstellingen in Oostenrijk, Duitsland en in mijn eigen praktijk. Er wordt nog altijd met representanten gewerkt maar het doel is de zelfhelende vermogens van de deelnemers te stimuleren en ze zo een meer gezonde autonomie ontwikkelen.. De vele positieve feedback van diegene die hebben deelgenomen tonen mij dat dit een succesvolle manier is.

  Ingrijpende gebeurtenissen in ons leven gaan vaak gepaard met gevoelens van angst, machteloosheid, onbegrip, woede. Wanneer deze gevoelens blijven bestaan, ook als de gebeurtenis al lang voorbij is, spreken we van traumatisering. Dit heeft gevolgen voor ons psychisch, emotioneel en lichamelijk functioneren.Schijnbaar onoplosbare problemen in partnerrelaties, ouder-kindrelaties, in het werk en in de samenleving kunnen in verband gebracht worden met traumatisering. Dit heeft ook invloed op de volgende generaties.

  Een opstelling kan ons inzicht, bewustwording en klaarheid brengen en kan ons in ons gevoel brengen zodanig dat we echt kunnen leven en niet enkel overleven. We worden niet meer gedomineerd door iets of iemand anders en we kunnen daardoor meer zijn wie we echt zijn en vrij en gelukkig leven.

  Het is belangrijk om ons open te stellen voor onze eigen heling en onze eigen verantwoordelijkheid te nemen voor ons leven, “Ja” te zeggen tegen onszelf en niet langer alles buiten onszelf te leggen.
  Dan brengt een opstelling ons deze inzichten en helderheid .

  Alle thema’s kunnen aan bod komen zowel ziektebeelden als conflicten of moeilijkheden in familieverband, relaties, met vrienden, op het werk, enzovoorts.

  Deelnemen kan als representant (25€) of als opsteller/thema inbrenger (75€).

  Je bent ook van harte welkom indien je graag wenst kennis te maken met opstellingen en gewoon als toeschouwer (25€) wenst deel te nemen .

  Indien je bij inschrijving beslist om deel te nemen aan 2 workshops bv eerst als toeschouwer/representant en de volgende als opsteller, dan betaal je 90 ipv 100€. Indien je 2 x iets opstelt is het 130€ ipv 150.
  Graag vooraf inschrijven en het bedrag storten op de rekening van Selfhealing-Center :
  BE61736013963317

This is where the map comes in.

~

Kanunnik Bittremieuxlaan 75
B-8340 ​Sijsele