Ik begeleid mensen die de durf hebben om bewust hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en zich zo openstellen om hun eigen zelfgenezende vermogens te stimuleren om daardoor gezond, succesvol en vreugdevol te zijn in het leven. Dit gebeurt op alle vlakken, zowel fysisch, emotioneel, geestelijk, metafysisch.

Alle wijsheden en kennis die ik ontdekt heb en verinnerlijkt heb, pas ik toe.

Individuele consulten :

Selfhealing-consult : vanf het eerste gesprek maken we samen een helende reis doorheen je leven, startend vanuit het voorgeboortelijke tot in het nu. Dit gebeurt  via een gesprek, astrologische inzichten, Nes-scan de Mi-Health en eventueel helende opstellingen. Dit alles wordt ondersteund door energetische druppels van DROPS 15 om het zelfhelingsproces nog beter te stimuleren en te ondersteunen

Het uiteindelijke doel is tot bewustwording, inzicht en positieve verandering te komen.

Astrologisch consult : hier staat het geboortebeeld centraal.  Uit jouw verhaal en jouw vragen leidt de geboortehoroscoop mij naar de oorzaak, de uitwerking en dan vooral de weg naar de oplossing van een moeilijkheid op fysisch, emotioneel, psychisch en/of geestelijk niveau.

Mi-Health-behandelingen : deze behandeling is vooral op fysisch niveau en helpt heel goed bij acute en chronische pijnbestrijding, gewrichtsproblemen, verstuikingen, spanningen in nek en schouders en rugproblemen. 3 à 5 behandelingen worden aangeraden.

Opstellingen :

Helende opstellingen : de basis is de familieopstelling(en) van Bert Hellinger verrijkt  met alle wijsheden en ervaringen uit mijn praktijk en mijn eigen levensloop

De weg naar vrijheid (Schicksalweg) : is een eenmalige opstelling van de geboortehoroscoop op een unieke manier in beeld gebracht met de bedoeling om de opsteller bewuster te maken van patronen die hij door de blauwdruk van de horoscoop meegekregen heeft bij de geboorte om zo meer vrijheid te ervaren en minder het gevoel krijgt dat alles door het lot bepaald is.

Tarieven:

Consult per uur : 65euro

Mi-Health-behandeling :
1ste behandeling inclusief een scan : 45euro,
volgende behandelingen 30euro (meestal 3à5 behandelingen)

opstellingen (zowel familie- als geboortebeeldopstellingen )
opsteller : 65euro
representant : 25euro

This is where the map comes in.

~

Kanunnik Bittremieuxlaan 75
B-8340 ​Sijsele