Basistraject IoPT winter 2023 “Op weg naar mezelf!”

In vier weekends maak je kennis met de basis van de IoPT en ervaar je in de praktijk hoe de intentiemethode werkt en je op weg helpt om meer en meer terug jezelf te worden. Zo maak je de sprong van overleven naar leven. Als je ervoor open staat om de eigen trauma’s te herkennen en te erkennen, gun jezelf dan deze “me time” om in een kleine en veilige groep de weg naar jezelf in te slaan. IoPT is de identiteitsgeorïenteerde psychotrauma theorie ontwikkeld door Prof. Franz Ruppert in de afgelopen 30 jaar.

Velen stellen de vragen:

Wie ben ik? Wat wil ik? Waarom beland ik altijd in toxische relaties? Waarom trek ik altijd mensen aan met narcistisch gedrag? Waarom blijf ik deze psychische of fysische ziektebeelden hebben? Waarom blijven deze angsten mij achtervolgen? Door dit traject te volgen, kan je meer en meer op een veiige manier jouw trauma’s in de ogen kijken en terug te integreren in jouw gezonde deel en de overlevingsmechanismen stap voor stap los te laten.


Deze reeks gaat door op volgende weekends:
07/08-01-23: bij Selfhealing-Center
18/19-02-23: bij Selfhealing-Center
18/19-03-23: bij Selfhealing-Center
22/23-04-23: bij Selfhealing-Center
Investering:

785 euro inclusief BTW en gezonde tussendoortjes en drank.

Jouw plaats is gereserveerd van zodra je 200€ stort op de rekening van Selfhealing-Center: BE61 7360139603317. De rest van het bedrag wordt betaald uiterlijk op 15 december2022. Indien dit makkelijker voor jou is, kan je ook in schijven betalen, aarzel niet om Ingeborg te contacteren.

Ingeborg verkiest bewust om in kleine, veilige groepen te werken.

meer informatie bij Ingeborg 0495/285827

Velen van ons groeien op in een gezin die vreemd aanvoelt, waar we ons niet echt geliefd, begrepen, gezien en gehoord voelen. En toch overleven we in deze soms harde, getraumatiseerde wereld. Met dit traject te volgen kies je om echt te leven en de weg terug te bewandelen naar wie je echt bent.