"De persoon die een zelfontmoeting ervaart, is de expert van zijn of haar leven. ​ Alle informatie is in hem of haar (aanwezig), bewust en onbewust.”

Ingeborg Vandenbulcke

Over Ingeborg

"Lief klein meisje,

Het is tijd om even stil te staan en te reflecteren op de reis die we tot nu toe hebben afgelegd. Ik ben zo trots op de stappen die we hebben gezet, de moed die we hebben getoond en de veerkracht die we hebben ontwikkeld.
Het is niet altijd makkelijk geweest, hè? We hebben onze ups en downs gehad, momenten van diepe pijn en momenten van intense groei. Maar door het pad van zelfontdekking te bewandelen, hebben we iets waardevols gevonden: onszelf.
Het besef dat ons leven doordrenkt was met het trauma van onze voorouders was een eyeopener, nietwaar? Maar in plaats van te verdrinken in die realisatie, hebben we ervoor gekozen om te leren, te groeien en te helen. En kijk eens waar we nu zijn.
Ik voel de rust die je al zo lang verlangde. Het is als thuiskomen bij onszelf, bij onze kern. Geen verdriet meer, geen hopeloosheid, geen leegte. We hebben geleerd om ons verleden niet langer ons heden te laten dicteren.
Onze interacties met anderen zijn veranderd. We benaderen ze nu met een nieuwe emotionele maturiteit, geworteld in zelfliefde en erkenning. En de meeste delen in ons? Hebben merendeels eindelijk rust gevonden, veiligheid, en de ruimte om te groeien.
Ja, we hebben geleerd om ook aan onszelf te denken. Om onze eigen behoeften niet langer te verwaarlozen, maar te erkennen en te vervullen. En dat heeft ons sterker gemaakt, meer in balans, en in staat om gezonde relaties aan te gaan.
We hebben geleerd dat we het recht hebben om er te zijn, om te leven, fouten te maken en ons niet direct afschrijven, maar vooral om lief te hebben, om te groeien. En ik hoop dat dit verhaal, ons verhaal, anderen inspireert om ook hun eigen reis van zelfontdekking aan te gaan.
Dus laten we verder gaan, wetende dat we niet alleen zijn, dat we krachtig zijn, en dat de toekomst vol mogelijkheden ligt.

Met liefde en trots,
Je volwassen maatje Genny"

Update Seminarie

Genny