met de intentiemethode gebaseerd op de IoPT-theorie van Franz Ruppert op 30 – 31 oktober 2021

Gun jezelf deze 2 dagen ‘me-time’.

Wie ben ik, wat wil ik?

Waarom voel ik me zo ?

Wat laten mijn angsten, mijn symptomen en relaties, kinderen, mij zien?

Waarom wil ik de anderen helpen en redden ?

Waarom is er geen ruimte meer voor mezelf ?

Hoe komt het dat ik overleef en niet echt leef ?

De oorzakelijke erkenning maakt verandering mogelijkBegrip en medeleven met mezelf.

Door zelfontmoetingen met de intentie-methode, gebaseerd op de identiteitsgeörienteerde psychotraumatheorie en therapie (IoPT) van Professor Franz Ruppert kunnen we naar de oorzaak gaan van al deze moeilijkheden in het hier-en-nu en daardoor onze zelfhelende vermogens stimuleren.

De workshop begint iedere morgen met meer uitleg over vroegkinderlijk psychotrauma’s (prenataal, perinataal, postnataal) en uitleg over de IOPT-theorie. Daarna krijgt men de kans om een zelfontmoeting te ervaren.

Start : telkens 9:00 – Einde : 18:00

Prijs : 190 € (inclusief gezonde hapjes en drank)

lunch zelf meebrengen.

Inschrijven en meer informatie : ingeborg@selfhealing-center.comIk kies er bewust voor om in kleine groepen te werken.

Van harte welkom en aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie.