Het verbaasd me nog steeds dat over een grote afstand en doorheen computerschermen zo een juiste authentieke beleving wordt gevoeld door de resonantiepersonen en mezelf. Deze morgen had ik een prachtige zelfontmoeting. Tranen, informatie, bewustwording, contact, liefde, zijn slechts enkele van de dingen die we deelden. Er komt zo goed als nooit wat je verwacht. Miscchien omdat het ‘verwachte’ zich al in het bewuste bevindt. Het onbewuste daar duiken we in met de ontmoetingen. Steeds een verassing wat naar voor komt. De kaart van je leven steeds meer uitgetekend. Een heerlijk gevoel om steeds meer van jezelf, je familie, je zielsverlangens …te weten te komen en te aanvaarden. Jezelf te verwelkomen. Steeds meer in het leven te treden. In het hier en nu, met al mijn delen. Getraumatiseerd of gezond, maakt niet uit. Helemaal heel zijn. Ik ben ongelofelijk dankbaar om deze ontmoetingen te mogen meemaken. Ik meen te voelen dat ik erdoor kan groeien, dat er plaats vrijkomt voor mijn authentieke zelve die ten volle tot ontplooing kan komen. Telkens met iets minder obstakels en meer zelfliefde. Elke stap is een stap en iemand die blijft stappen komt niet vast te roesten.